3 Aralık 2008 Çarşamba

midem bulanıyor artık



bu bulantı çok yoğun değil ama bazı yüzleri görmeye , bazı isimleri duymaya tahammülüm kalmadı artık .. hani elimde olsa yırtıp atacağım geçmişimi , geçmişimdeki her şeyi ! ben şuan olayların en klişesinden , beyaz bir sayfa koparıp hayatıma yeniden başlamaya çalışıyorum . yanlış olan ne ? diyecek ki bazı kopasıca diller ; "sen o sayfaları kirletirsin" .. geçmişimdeki sayfalarımı ben mi kirlettim peki ? geleceğimdeki sayfalar da kirlenecekse , benim kirliliğim olsun .. kim ne karışır ? "the angel opens her eyes" cümlesini değiştirerek , "the angel opens my eyes" olarak kendime uygun görmek istiyorum .. ya böyle olursa ? ben meleğimi seçemem , meleğim olmasını istediğim biri var .. ya gerçekten meleğim olursa ? ve öyle bir melek olabilir ki ; meleğim gözlerimi açsa da , kapatsa da ona teslim edebilirim kendimi ..

kasım onsekiz'de yazmış olduğum bir yazı .. bunu birileri üstüne alınmış sanırım , lütfen alınmasın (: ben burada kimsenin egosunu tatmin etmeye çalışmıyorum .. sadece içimi(!) döküyorum =)

ve belki de ben herkese yalan söylüyorum ?

kimse üstüne alınmasın .

Dipnot : bu yazıda geçen "the angel opens her eyes" cümlesi , sağ gadget bölgesinin üst tarafındaki playlist'te "Pearl Jam - I Can Feel It" olarak bulunan şarkıda geçmektedir .. dinlemenizi öneririm (:

11 yorum:

Zeugma dedi ki...

Bir şeyler yüzünden kendini kısıtlarsan,rahat hissedemezsin ve yazamazsın ama..
Kalemin takılır kalır,hangi yöne çevirsen aklına başka bir şey gelir..
Bu kadar hassas olma lütfen..
Bırak kim alınırsa alınsın,kim gelin güvey olacaksa da olsun..
Sadece duygularını dök..Bak o zaman nasıl akıp gidecek ve neler çıkacak ortaya sana özgü..
Başarıların daim,kalemin hep duygusal ve güçlü olsun..
Sevgiler :)

orange hero dedi ki...

Sen yorum yaptıkça , nasıl rahatlıyorum .. bilemezsin (:
ve yorumlarına o kadar çok alıştım ki , her yazdığımda göresim var ! haberin olsun =)

Nasıl mutlu oldum yine .. yüzüm güldü yorumunu görünce (:
Çok da haklısın .. kanıma dokunuyor bazı şeyler ! ve istemediğim şeylere çok sürükleniyorum .. bu yazımdaki amaçsa ; kendi kendime debelenmemek içindi ! buraya yazdım ya , daha bir rahatım =)

Bareng'e de bir ara bir şeyler karalamalıyım .. orası edebi yazılarla dolu olmak zorunda ya , şuan sanırım bu gücümü kaybediyorum :)
Ama dileklerin için teşekkür ederim :)
Sevgiler =)

Zeugma dedi ki...

''I can feel it'' dinlemek için geri döndüm:)
Çünkü az önce unutmuşum yorum yazarken :)
Ne müthiş bir parçaymış gerçekten..Felaket de duygusal.
Teşekkür ederim dinlettiğin için :)
Yazılarını da seni de seviyorum zaten,merak etme.Blogun sırf takipte değil,sayfama da kopyaladım.Gördüğüm an soluğu burada almak için:)
Yeter ki beğen böyle,rahatla,sana moral verebildiğimi de göreyim.Tıpkı şimdi olduğu gibi:)

Evet,bazen duraksıyor insan.Zorlama kendini öyle anlarda.Dinlen ki sonrası istediğin gibi çıksın..
Başarılar =)

orange hero dedi ki...

Harikasın ya (:
Teşekkür ederim ..

Camilla dedi ki...

kirletmiş olabiliriz bazı şeyleri, ama bunu kendi isteklerimizle mi yaptık? bunların hepsi geçmişte kalsın unutalım gitsin, yarın da bugünü unutacaz zaten, ki unutmalıyız bence. dedim ya boş wer her seyi, gelecek cok daha güzel olacak, inanıyorum(:

Brajeshwari dedi ki...

öfkeyle beyaz sayfa açılmaz, sanki..Kızdığın kim? Başkası mı? Kendin mi ?

Adsız dedi ki...

*bloglara resim koyulmamalı, insan neye yoğunlaşacağını şaşırıyor :)
şaka bir yana, zaten blogu açınca benim için efsaneleşen "uninvited" insanı büyülüyor ve bu müzikal ziyafet eşliğinde sen buraya içinden geleni yaz emin ol hepsini okurum ben.
Edebiyat seven, duygusal, sanattan anlayan, ağzı güzel laf yapabilen erkeklerin olabileceğini hatırlatan Sen sevgili velvet vamp! hiçkimseye takılmadan içinden geleni yazmaya devam et blogum olmamasına rağmen seni ve bir kaç arkadaşımı okumak için burdayım ;)

Berrin dedi ki...

gelen yorumlar benım bıle yuzumu guldurdu :) ne hoş :))

evet ınsanlar kendılerı secemezler meleklerını..melek secılır ve gelıverır yanına. bazen kım oldugunu farketmen zaman alabılır..

sevgıler..

orange hero dedi ki...

Herkese cevap yazacağım da , şuan uyku çok bastırdı .. bi seçim yaptım , Corelia'ya yazacağım .. sabah herkese cevap vereceğim (:

Corelia ; blogtaki hangi fotoğraftan kastediyorsun ki? (:
ve "uninvited" parçası benim de kısa sürede favorilerime eklenen bi parça oldu .. ailecek dinliyoruz (:
Beni takip ediyor olmana da sevindim .. böyle güzel yorumları görmek , gerçekten çok hoş .. ama bazen şişirildiğimi düşünmekteyim (: o kadar da başarılı görmüyorum kendimi .. hani iç dökmeden çok , edebiyata önem veriyorum ben ! bazen kimseye yazmamış olduğum bir şeyi bile insanlar sahipleniyor , ben o yazıları kafamda tasarlıyorum .. her şeyi , birine yazacağım diye bir şey yok ki (:

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için , daha önce de bir yorum yazmışsınız ama nasıl cevap vereceğimi bilemedim açıkçası :)
Sağ olun .

orange hero dedi ki...

Camilla ; sen öyle diyorsan , öyledir (: ben de inanabilirim sanırım ..

Brajeshwari ; öfkeyle filan yeni bir sayfa açmıyorum yahu , onu da nerden çıkardın :) gayet sakince yeni bir sayfa açıyorum .. kimseye de kızgın veya kırgın değilim ! olanlar olmuştur , yaşananlar yaşanmıştır .. ve geçmiş , geçmiştir =)

banadair_berrin ; meleğimi bekliyorum ben de işte .. hayırlısı =)

_zAhİr_ dedi ki...

ne çok zaman gitsem bir yerlere -hiç bilmediğim,kimsenin beni bilmediği- demişimdir;ama biliyorum bir gün oralar da daralacak...her zaman engeller olacak bir şekilde.

kirli olanları temizlemek,temizini bulmak,kirlenene alışmak ve daha bir çok seçenek var ve hepsi birbirinden pis!

çok samimi olmuş bu;dert görmeyesin :)