13 Ekim 2009 Salı

onü.çekim



sonunda hissettiklerimin gerçek olmadığını anlarsam şayet, bu yine büyük bir hayal kırıklığı yaratacak bende. çünkü "bu sefer geçti, gitti" diyorum, "bu sefer" derken duraksadığım için telaşlıyım..
çok kez bir şey için alışmak zorunda kaldım.. ve çok kez hiçliği hissettim. ama alıştım da, alıştım da huzursuzluğa.. sevdiğim biri vardı, hep huzur dilerdi. başından biliyordum boşuna dilediğini.. bir keresinde yanındaydım ve garip bir şekilde huzurluydum. aslında bir o kadar da rahatsızdım.. aynı değildik ve aynı şeyler hissetmiyorduk çünkü. o zaman söylemem gereken bir şeyler vardı belki de..

o kadar baskı altında hissediyorum ki şuan;
aşkın ne tadı kalıyor, ne hazzı..
ne sevgimi esirgiyorum, ne de mutsuz etmeyi..
kendime iyi gelen şeyler bulamadığımdan, biraz zamana ihtiyacı var yaşantımdaki her şeyin..
o kadar baskı altında hissettiriyorlar ki;
canları cehenneme diyemeyecek kadar yakınım onlara.
bir o kadar da uzağım.
yaşadığım şehirden çekip gitmemem aslında sadece önemli bir insan ve kendim içindir.
eğer kendimi kaybedersem bir gün -ki buna ramak kaldı-, kimseyi düşüneceğimi sanmıyorum..

istediğim tek bir şey kaldı sanki.. o masada yazarken ölmeliyim ben. şuan yazamıyor olmak, beni deli ediyor.. şuan sadece içimi döküyor olmak, beni ve okuyanları üzüyor. ama çok doluyum, affedin.

kırmızı rengi hiç sevmiyorum.. bana da hiç yakışmıyor zaten. ama bana yakışmadığından değil, sevmiyorum işte. zaten babama da yakışmazdı hiç.

Tanrım.

8 yorum:

•düşler kon∫erves¡• dedi ki...

. .huzur dileridim hep ama bu huzuru hiç bulamadığımdandı. .ve hala diliyorum. .bir sürü yarattığım huzursuzluğu nasıl yok edebilirim bunu bilmiyorum

Berrin dedi ki...

sık aglamam zor aglarım agladıgım bılınsın gorulsun sevmem. sıkarım kendımı cok zaman. ama sımdı okurken basladım aglamaya. bırebır ben yazmısım sankı bu satırları..
ıcımdekılerı dıllendırmıssın. neredeyse bastan sona..

huzur dılemesın kımse dıleyınce hatta baskası senın ıcın huzur dıleyınce olmuyor.

Adsız dedi ki...

Bu sabah-aslında her sabahki gibi-,odamdaki huzuru çektim içime..Evet sadece çektim,geri veremezdim...Bıraksam soluğumu,kanlar fışkırırdı ağzımdan..Çünkü içimde binlerce ağır yara var...Hepsi kanıyor,hepsi kırmızı..Ama ben biliyorum,kırmızı kan değil cinayettir...

Anlattıklarını yaşamadım,en azından bu şekilde..Sadece biraz empati..Çıkardıım sonucuda bu şekilde dile getirmek istedim..

orange hero dedi ki...

@Berrin'deniz':
seni böyle etkilemek istemedim hiç. ama şuan özür dilemem gerekli senden. başka kimseden değil, sadece senden.. bu yaşadıklarım benim suçum değil, senin yaşadıkların da senin suçun değildir :) biz böyle yaratıldık, bize zarar verenlerse öyle yaratıldılar. yaratandır belki de tek suçlu.. ama ağlamandaki tek suçluysa benim : ) o yüzden özür dilerim.. bunları yaşarken ağlayamıyorsun, boğazında düğümleniyor belki ama ağlayamıyorsun.. sinir kübüne dönüyorsun ama ağlayamıyorsun.. fakat bir anda bir şekilde karşına çıkınca yaşadıkların, yaşadığın anın dışında.. işte o zaman ağlıyorsun. sen o yüzden ağladın.. seni ağlattığım içinse 'özür dilerim'.
peki, şimdi bana neyin iyi geleceğini merak ediyorum.. sana ne iyi gelirdi?

Berrin dedi ki...

aslında yorum yazarken aklıma geldi üzdüğüm için özür dilerim diye yanıtlayacagın..özür dilemene gerek yok bilakis ben tesekkur ederım. evet ınsan yasarken aglayamıyor. ve aglamak gerekıyor bazen..iyi geliyor insana. ve aglamak ıyı geldı o an ıcın. yazıyı bır kac kere daha okudum her seferınde aynı etkıyı uyandırıyor.
bana ne ıyı gelırdı ınan bılmıyorum..belkı hafıza kaybına ugramak :)
belkı hayallerden sıyrılıp gercekcı ve gaddar bırı olarak yasamaya calısmak..
belkıde saatte 300 km hızla gıden bır motorun üstünde yol almak ıyı gelebılırdı :)

tüm bunların dısında makyavel gıbı 'amaca gıden her yol mubahtır' fikrini benımsemek ısterdım ıstıyorum. tıpkı boleyn kızı gibi :) hoş sonunda idam ediliyor ama olsun :)

makyavelıst dusunceden ornekler...

- Insanlar genel olarak kötüdürler, bu nedenle de her türlü kötülügü hak ederler.
- Kötü olan amaca ulasmak için yapilmasi gereken kötülük degil, kötülügü becerememektir ve kinanmasi gereken de budur.
- Amaca ulasmak için her araç yasal ve ahlakidir.

nasıl ama :))))

İ.x.İ.r dedi ki...

Bittiğin anda,yerden kalkamıyorsan başını kaldır Velvet Vamp.Yakışmaz sana güçsüzlük.Ki ölüm hiçkimseye yakışmaz

Adsız dedi ki...

bir huzur ver ya'nın inceliğinden, en acılı yataktaki yorgun yatışlardan, sarılmalardan tutta hepsi hasret doludur sevgi(li)m. elimde uzaktan da olsa uzakta duran bir acı. koskocaman. mutsuzluk. yalnız olduğumu hissetmem için bu kadar mutsuz mu olmalıydım? seni özlüyorum sanırım. kırmızı rengini çok seviyorum ben. ama biliyorum sana asla sevdirecegimi. en azından eskisi gibi. hiç bir zaman. hiçbirzaman.hiçbirzaman. h i ç b i r z a m a n...
haklı kim?
ne farkeder ki...
suçluyum çok.
sevdiremeyecegim kendimi.
kırmızımı.sevdiremeyecegim.
hiç bir zaman.
eskisi gibi...

lilithin gozyaslari dedi ki...

seni anliyorum ayni seyleri ben de hissetmisimdir cogu kez...
bu gibi durumlarda cekip gitmek ya da hicbise yapmadan beklemek en yararli olani bence......
kendini bi seyhler yapmak zorunda hissetme cunki boyle hissedersen kaybedersin kendini...
blogunu cok beyendim basarilar.sik sik yazmalisin.